contact (a) centremex.com

+47-41150595

Underhaugsveien 9B, 0354 Oslo

Jeg er pioneren bak CEA-methoden™, en unik tilnærming jeg bruker for å skape muligheter for større endring hos klientene mine på kortere tid og med mindre smerte. I tillegg underviser jeg utøvere i CEA-methoden™ slik at du kan optimalisere timene dine med klienter.

MIRIAM SEGAL

Jeg er en strateg som fokuserer på målene dine og jobber med kjernesakene dine (Core Issues and Goal Achievement Strategist). Jeg graver dypt for å få tak i det du ikke kan se, og jeg jobber sammen med deg for å kunne skape skreddersydde strategier designet for å aktivere dine indre lederevner, din medfødte kraft og din handlekraft. Jeg tilbyr i tillegg muligheten for coacher, terapeuter, rådgivere osv til å lære å bruke den proprietære metoden min slik at du kan gi klientene dine timer med høy kvalitet og høy verdi med den største integritet.

Jeg har mer enn 30 års erfaring som lærer/coach/veileder/terapeut, og med den rike kompetansen jeg sitter på i diverse disipliner innenfor psykoterapi—inklusiv bevisst kommunikasjon, kunst- og uttrykkspsykoterapi, intermodalt psychodrama, musikkterapi og hypnoterapi—sammen med coaching og undervisning, bringer jeg et omfattende ferdighetssett til hver time (More about me).

Hver time er forskjellig, da det avhenger av hva du gjør, og hva vi skaper sammen. Hovedmålet er å styrke deg ved å hjelpe deg med å låse opp din egen kraft og å navigere reisen din med tillit.

Det er utallige muligheter for å kunne gjøre endringer i livet ditt, men kun om du handler!

Det er egentlig det som er poenget: Du kan drømme stort, men uten at du handler, forblir en drøm bare en drøm. Så,

LA OSS SETTE I GANG MED Å SKAPE RESULTATER FOR DEG ALLEREDE NÅ!*

* Timer på norsk eller engelsk

Centre for Mastery and Excellence

Postal Address:
P.O. Box 3311 Sørenga,

0140 Oslo, Norway

Email:
contact (a) centremex.com

Telephone:
+47-411 50 595

Public Transport:
Tram 19 to Homansbyen
Tram 11 to Rosenborg
Tram 17 / 18 to Bislett
Bus 21 to Bislett

© 2019-2024 Centre for Mastery and Excellence, org.nr. 983 263 178